.

.

Upijajući Papir Stopice, 200шт za Jednokratnu upotrebu Korijenske Kanale Upijajući Papir Točke Teething Prostor

Upijajući Papir Stopice, 200шт za Jednokratnu upotrebu Korijenske Kanale Upijajući Papir Točke Teething Prostor

HRK 25.17

Iznos
U prilagođenom obliku

Dizajniran s papirnatim vrhom boje, koji se može izbjeći miješanje različitih vrsta, posebno za dentalnu uporabu.Posebno je dizajniran za čišćenje korijenskih kanala i smjene повязок u liječenju bolesti pulpe.Ima dobru гидрофильностью i nedostatka adhezije, junak i эластичен, jednostavno se unosi u korijenski kanal.Proizvodnja točka sa skalom pogodan za određivanje dubine korijenskog kanala i može se koristiti za provjeru čistoće korijenskog kanala.S 200 komada upijajući papir nastavaka u pakiranju, ima 4 različite boje na odabir.Funkcija : 1. Posebno je dizajniran za čišćenje korijenskih kanala i smjene повязок u liječenju bolesti pulpe. 2. Proizvodnja točka sa skalom zgodan za to, da vidi dubinu korijenskog kanala i može se koristiti za provjeru čistoće korijenskog kanala 3. Dizajniran s obzirom na boju papira vrha, čime se izbjegava konfuzija različitih vrsta, posebno za dentalnu uporabu. 4. Ima dobru гидрофильностью i nedostatka adhezije, junak i эластичен i lako se umeće u korijenski kanal. 5. S 200 komada upijajući papir nastavaka u pakiranju, ima 4 različite boje na odabir.Specifikacija : Tip elementa : Upijajući papir stopice Materijal : čist pamuk papir Primjena : Poseban materijal za čišćenje korijenskog kanala zuba, koji se uglavnom koristi za čišćenje korijenskih kanala i za promjene zavoje pri liječenju bolesti pulpe.Upotreba : Uzmite upijajući papir stopice sa istim karakteristikama kao i zubne bušilice, i izrežite rep pinceta, očistiti šupljinu zuba.Ovaj proizvod za jednokratnu upotrebu.Popis paketa : 200 x upijajući papir bodova.

Glavna svojstva

Item type:
Absorbent paper tips
Material:
Pure cotton paper
Application:
Special tooth root canal cleaning material, which is mainly used for root canal cleaning and for dressing changes in the treatment of pulp diseases.
Use:
Take absorbent paper tips with the same specifications as the dental drill and cut off the tail with tweezers to clean the tooth cavity. This product is disposable. :
Package List:
200 x absorbent paper points :

Izbor kupca