.

.

01 02 015 Akril Predložak, Umjetna Koža Obrt Poplun Predlošci Akril DIY Privezak za Dekorativni Privjesak za Torbu

01 02 015 Akril Predložak, Umjetna Koža Obrt Poplun Predlošci Akril DIY Privezak za Dekorativni Privjesak za Torbu

HRK 208.50

Iznos
U prilagođenom obliku

Izrađen od visokokvalitetnog akrilnog predloška, jednostavan za skladištenje, izdržljiva i može se ponovno koristiti za dugo vremena.Širok spektar primjene i može se koristiti za nezavisne produkcije trice, pribor za torbe, nakit ručne izrade i tako dalje možete koristiti ovaj model da bi ljubav privjesak i donirati ga obitelji i prijateljima.Predložak predložak transparentno i jasno, udaljenost rezanje točno, i to je jednostavan za korištenje.Površina predloška pokriven slojem zaštitne folije iz kraft-papir kako bi se spriječilo udaraca i ogrebotina prilikom transporta.Značajke : 1. Predložak predložak transparentno i jasno, udaljenost rezanje točno, i to je jednostavan za korištenje.2. Površina predloška opremljen slojem zaštitne folije iz kraft - papir kako bi se spriječilo udaraca i ogrebotina prilikom transporta.3. Izrađen od visokokvalitetnog akrilnog predloška, jednostavan za skladištenje, izdržljiva i može se ponovno koristiti za dugo vremena.4. Širok spektar primjene i može se koristiti za DIY produkcija ključnih suspenzije, pribor za vreće, obrt i sl. 5.Možete koristiti model, da bi privjesak ljubavi i dati ga obitelji i prijateljima.Specifikacija : Tip elementa : Akril Template Material : acrylicфункция : možete koristiti model, da bi Pendant Finished Stil proizvod : Privjesak Popis paketa : 1 x akril Template Note : 1. Tvrdu sintetičku kožu, kao što su biljna jastučićima od umjetne kože, preporučuje rezati šilo na liniji sliku ili rezati direktno nožem od umjetne kože.2. Za neke od umjetne kože, obrađene posebnim obrtima, kora se ne može označiti šilo, pa joj je potrebno izrezati olovkom.

Glavna svojstva

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
You Can Use the Model to Make a Pendant
Finished Product Style:
Pendant
Package List:
1 x Acrylic Template :
1. Hard faux Leather, Such As Vegetable Soft faux Leather, is Recommended to Be Cut with an Awl Along the Pattern Line, or Cut Directly with a faux Leather Knife. :
2. For Some faux Leather Processed by Special Crafts, the Cortex Cannot Be Marked with an Awl, So It Needs to Be Cut with a Pen. :

Izbor kupca